• hirek.png

Túlterheltek az orvosi rendelők Üllőn, ezért az adminisztrációs kéréseket egy postaláda segítségével juttathajták be a rendelőbe a lakosok. Arra kérik a lakosságot, hogy a hétfői napokon csak a frissen megbetegedettek jelentkezzenek, a rendszeres gyógyszerek felíratására, tartós táppénzen lévők igazolásának kérésére egy papírra írják fel a nevüket, kezelőorvos nevét, születési adataikat, telefonszámukat és hogy mit szeretnének, majd a papírt dobják be a rendelő főbejárata melletti postaládába. Az orvosok 48 órán belül teljesítik ezeket a kéréseket, illetve felveszik a kapcsolatot a páciensekkel, ha erre szükség van.

Létrehoztak erre egy nyomtatványt, amely elérhető Üllő város weboldalán. Ezt e-mailben is megküldhetik a rendelő címére. 

Súlyos, életveszélyes helyzetek esetében továbbra is a mentőket kell értesíteni, nem pedig a háziorvost.

Alsónémedin szintén azt kéri Dr. Papp Zsolt háziorvos, hogy aki a rendszeresen alkalmazott  gyógyszereit szeretné felíratni, vagy egyéb olyan kérdése van, amely nem igényel telefonos vagy személyes  kapcsolatot beteg és orvos között, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen keresse őt.

Dr. Szegedi Anett fogorvos pedig arra kéri a pácienseit, hogy felső légúti tünetekkel ne keressék a rendelést, aki pedig egészséges, kizárólag előre egyeztetett időpontban menjen kezelésre.