• jatek.png

Ha karácsony, akkor ajándéközön a 93.4-en!

Keresd idén is a Rádió Dabas matricával ellátott partnerüzleteit, vásárolj legalább 5 ezer forint értékben december 22-ig, töltsd ki a sorsjegyet, és add le a helyszínen, vagy juttasd el azt szerkesztőségünkbe!

December 23-án pedig hangolj ránk, hiszen egész nap értékes ajándékok várnak Rád!

Vásárolj helyben! Fogjunk össze, hogy az ünnep közös legyen!

Ha halloweenről van szó, akkor Feri nem tököl! Vagy mégis!? ;)

Légy olyan, mint Feri! Faragj egy tökéletes töklámpást; fényképezkedj le vele, majd a fotót névvel, címmel és telefonszámmal ellátva, október 29-én éjfélig küldd el nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A beküldött faragványok között egy 2 főre szóló vacsorautalványt sorsolunk ki, október 30-án, a reggeli Sztereóban!

Rádió Dabas Halloween- egy tök jó játék Ferivel, a 93.4-en!

A játék támogatója, a Dabas Hotel!

 

A 93.4 Rádió Dabas- Halloween Játékszabályzat:

1. A 93.4 Rádió Dabas játékaiban való részvétel feltétele, hogy a játékos a rádióban közzétett felhívásnak és játékszabályoknak eleget tudjon tenni. 2. A játékban csak az vehet részt, aki beküldött fotója mellé a kiírásban szereplő adatokat is csatolja. Amennyiben a beküldött adatok hiányosak, a nevezés nem fogadható. Ennek értelmében, a 93.4 Rádió Dabas munkatársai, adategyeztetéssel kapcsolatos levelezést nem folytatnak. 3. A beérkezett fotók Facebook feltöltése és adatrögzítése tömbösítve történik. (kizárólag munkaidőben és hétköznapokon) 4. A játék díja/nyereménye, csak a megjelölt keretek között és időtartam alatt használható fel, melyről a 93.4 Rádió Dabas utólagos publikáció ad közre (a Rádió Dabas minden fórumán). Amennyiben ez a nyertes részéről ez nem vállalható, a Rádió Dabas újrasorsolást eszközöl. 5. A játékban kizárólag 18 éven felüli magyar állampolgár, természetes személy vehet részt. 6. A játékban nem vehetnek részt a 93.4 Rádió Dabas dolgozói és azok közvetlen hozzátartozói! 7. A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, tárgynyeremény esetén készpénzre nem váltható. 8. A sorsolás élő műsorban történik. Amennyiben a nyertes a sorsolás időpontjában nem elérhető, a Rádió Dabas újrasorsolást eszközöl. 9. A játékban regisztrált játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatai a 93.4 Rádió Dabas adatbázisába kerüljenek, és azokat a 93.4 Rádió Dabas – esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás nélkül és engedélyezés nélkül promóciók lebonyolítása, valamint saját marketingtevékenysége céljából, illetve kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben felhasználhassa. Az a játékos, aki a nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból a következő címen kérheti: 93.4 Rádió Dabas, 2370 Dabas, Szent István tér 1/b. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.


Küldj egy közös „ANYA ÉS ÉN, OTTHON” szelfit április 30-ig, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. névvel, címmel és telefonszámmal ellátva - majd várd a sorsolást május 4-én, a 93.4-en.
„Anya és én, otthon!” - Anyáknapi játék az otthon hangján!
További részletek a Rádió Dabas facebook oldalán!
Támogatóink:
Virág Mindenkinek; Pentameter Könyvesbolt; Palermo Cukrászat és Borbolt; Gardrobom Divatáru... és az ajándék házhoz megy!

Maradok itthon – és itthon szavalok!

Legyél Te is a Rádió Dabas versmondója a Magyar Költészet Napján! Mondj egy verset, és küldd el nekünk április 9-ig névvel, címmel, telefonszámmal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és nyerj! A legjobb versek adásba kerülnek 11-én; sőt a legszerencsésebb verselő még egy menő Simple On You pólót is kap.

Maradj otthon – mondj egy verset – és nyerj!

A játék támogatója a SOY– mert verset hordani menő!