• jatek.png

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖZÖN

Ha karácsony, akkor ajándéközön a 93.4-en!

Keresd idén is a Rádió Dabas matricával ellátott partnerüzleteit, vásárolj legalább 5 ezer forint értékben december 22-ig, töltsd ki a sorsjegyet, és add le a helyszínen, vagy juttasd el azt szerkesztőségünkbe!

December 23-án pedig hangolj ránk, hiszen egész nap értékes ajándékok várnak Rád!

Vásárolj helyben! Fogjunk össze, hogy az ünnep közös legyen!

 

 

A 93.4 Rádió Dabas Általános Játékszabályzata

 1. A 93.4 Rádió Dabas játékaiban való részvétel feltétele, hogy a játékos a rádióban közzétett felhívásnak és játékszabályoknak eleget tudjon tenni.
 1. A játékokban kizárólag 14 éven felüli magyar állampolgár, természetes személy vehet részt.
 1. A játékokban nem vehetnek részt a 93.4 Rádió Dabas dolgozói és közvetlen hozzátartozói!
 1. 18 évnél fiatalabb hallgatók olyan játékban nem vehetnek részt, melynek nyereménye alkoholtartalmú ital.
 1. Egy játékban egy játékos csak egyszer nyerhet! Egy játéknak számít az adott időszakban, azonos témában, azonos módszerekkel lebonyolított játék. Ha egy játék egy hónapnál hosszabb időtartamú, akkor egy játékos 30 naponként egyszer lehet nyertes.
 1. A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, tárgynyeremény esetén készpénzre nem váltható.
 1. A játék nyereménye, kizárólag a kiírásban szereplő időtartam alatt használható fel/vehető igénybe. Amennyiben a nyertes, bármilyen okból kifolyólag, ennek nem tud eleget tenni, a Rádió Dabas újrasorsolást eszközöl.
 1. A játékban regisztrált játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatai a 93.4 Rádió Dabas adatbázisába kerüljenek, és azokat a 93.4 Rádió Dabas – esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás nélkül és engedélyezés nélkül promóciók lebonyolítása, valamint saját marketingtevékenysége céljából, illetve kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben felhasználhassa. Az a játékos, aki a nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból a következő címen kérheti: 93.4 Rádió Dabas, 2370 Dabas, Szent István tér 1/b.

Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.

12 év…

144 hónap…

4.380 nap… … és megannyi emlék, közös pillanat!

Küldj egy fényképet a múltból, melyen Te és a Rádió Dabas 93pont4 bármilyen formában, de együtt szerepel; légy Te a legszerencsésebb és nyerj egy 2 fős wellness hétvégét az egerszalóki, 4 csillagos, Saliris  Resort Spa & Konferencia Hotelbe.

Fotód- névvel, címmel, születési dátummal és telefonszámmal ellátva-, augusztus első 12 napján át várjuk, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Sorsolás: augusztus 13-án délelőtt!

Rádió Dabas 93.4- Veled, minden pillanatban!

93.4 Rádió Dabas- Szülinapi Játékszabályzat:

 1. A 93.4 Rádió Dabas játékaiban való részvétel feltétele, hogy a játékos a rádióban közzétett felhívásnak és játékszabályoknak eleget tudjon tenni.
 2. A játékban csak az vehet részt, aki beküldött fotója mellé a kiírásban szereplő adatokat is csatolja. (fotó, név, cím, telefonszám és születési dátum) Amennyiben a beküldött adatok hiányosak, a nevezés nem fogadható. Ennek értelmében, a 93.4 Rádió Dabas munkatársai, adategyeztetéssel kapcsolatos levelezést nem folytatnak.
 3. A beérkezett fotók facebook feltöltése és adatrögzítése tömbösítve történik. (kizárólag munkaidőben és hétköznapokon)
 4. A játék fődíja csak a megjelölt időpontban és feltételek mellett használható fel. A felhasználásáról együttműködő partneri és rádiós beszámoló készül a 93.4 Rádió Dabas hullámhosszának, valamint a facebook-os és weboldalak bevonásával. Amennyiben ez a nyertes részéről nem megoldható, a Rádió Dabas újrasorsolást eszközöl.
 5. A játékban kizárólag 18 éven felüli magyar állampolgár, természetes személy vehet részt.
 6. A játékban nem vehetnek részt a 93.4 Rádió Dabas dolgozói és azok közvetlen hozzátartozói!
 7. A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, tárgynyeremény esetén készpénzre nem váltható.
 8. A sorsolás élő műsorban történik. Amennyiben a nyertes a sorsolás időpontjában nem elérhető, a Rádió Dabas újrasorsolást eszközöl.
 9. A játékban regisztrált játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatai a 93.4 Rádió Dabas adatbázisába kerüljenek, és azokat a 93.4 Rádió Dabas – esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás nélkül és engedélyezés nélkül promóciók lebonyolítása, valamint saját marketingtevékenysége céljából, illetve kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben felhasználhassa. Az a játékos, aki a nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból a következő címen kérheti: 93.4 Rádió Dabas, 2370 Dabas, Szent István tér 1/b. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.