• 0001.jpg

Rólunk

2007. július 30-a óta „szól a rádió” az FM93.4-en!

Adásunk közel 50 km-es körzetben fogható, így nevünk ellenére nem csupán Dabas, hanem az egész régió számára sugározzuk műsorunkat.

Elsődleges célunk, hogy hatékonyan, gyorsan és minden témára kiterjedően informáljuk a térség lakosságát az aktuális hírekről – legyen szó városvezetési kérdésekről,  egy-egy kulturális-, vagy sport-rendezvényről . Az informatív, érdekes, olykor elgondolkodtató  adásokon kívül, változatos zenei palettát kínálunk hallgatóinknak – külön figyelmet fordítva a hazai előadók dalaira.

Stábunk a térség lelkes fiataljaiból áll, akik mivel a környéken nőttek fel, megfelelő hely-és emberismerettel rendelkeznek, ami egy helyi rádióállomás esetében – véleményünk és hitvallásunk szerint – elengedhetetlen.

Mára sikerült beköltöznünk Hallgatóink otthonaiba – ott vagyunk a munkahelyeken, az autókban, az üzletekben – mi szólunk a szülinapi bulikban, egy-egy házassági évfordulón.

Mindezek fényében talán nem túlzás kijelentenünk: a Rádió Dabas az elmúlt években családtaggá vált. A térségben élőknek a térségben élőkről szól…az otthon hangját jelenti, bárhol is járnak a világban.

128
Buli
1214
Hirdető
12
Születésnap
17
Díj

Stáb

Szabó Erika
Műsorvezető
Ordasi Brigitta
Szerkesztő-Műsorvezető
Brigitta Szlúka
Szerkesztő-Műsorvezető
Balogh Ferenc
Műsorvezető
Kisgyörgy Krisztián
Szerkesztő-Műsorvezető
Hende Máté
Műsorvezető
Moldován Ágnes
Hírszerkesztő
Szeltner Mark
Szerkesztő
Balázs Kriszta
Marketing