Hírek
Keresés

Pont nélkül maradt az FC Dabas II-es kerete

Az FC Dabas II-es kerete március 11-én a Viadukt SE-ve játszotta le a tavaszi szezon harmadik összecsapását. A dabasiaknak minden esélyük megvolt a győzelemre, egészen 66. Percig. Gestenberein Gábor kiállítása után a biatorbágyiaknak kétszer is sikerült a hálóba találniuk, így ők vihették most haza a három pontot. A találkozóról Kucsák István edző mesélt rádiónknak.

 

Ismét Dal Délután lesz Dunaharasztin

2018. március 17-én, szombaton 15 órakor kerül megrendezésre a tizenegyedik Dal Délután Dunaharasztin a József Attila Művelődési Házban. Az 1920-as évek szerzeményeitől napjainkig kalauzolja a közönséget a zene világában Sipos D. Zsuzsanna, Molnár Katalin, Pék László és Rákosi László. A folytatásban dr Dienes Zsuzsanna szervezőt hallják.

Ünnepi megemlékezés és könyvbemutató Dunavarsányban

Dunavarsány Város Önkormányzata a Petőfi Művelődési Ház és Könyvtárban tartja ma 11 óra 30 perctől az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulójára rendezett ünnepségét, ahol egy könyvbemutatóra is sor kerül. A folytatásban dr Kun Lászlóné intézményvezetőt hallják.

Pályaházat avattak Dunavarsányban

Elkészült a Dunavarsányi Torna Egylet új pályaháza, melynek avató ünnepségét március 11-én rendezték. A beruházás közel 100 millió forintból valósult meg, amivel az épület korszerű öltözőket, szertárat, orvosi szobát is irodahelyiségeket is kapott. A részletekről Gergőné Varga Tünde polgármester asszony nyilatkozott rádiónknak.

Pályaorientációs napot tartott a rendőrség Gombán

Pályaorientációs napot rendeztek a gombai Fáy András Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában 2018. március 10-én. A rendezvényről a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztályának munkatársát, Surman Zsoltot kérdeztük.

Dabasi díszpolgár lett Dr Eke Sándor

Dabas Város Önkormányzata a tegnapi napon tartott ünnepi megemlékezésen díszpolgári címet adományozott Dr Eke Sándor liliomkertésznek. A Virágpaletta Értékesítő és Beszerző Szövetkezet elnökeként is tevékenykedő Ekes Sándort az elismerésről és a dabasi kötődéséről kérdeztük.

Pont nélkül tért haza Csurgóról a Dabas VSE KC

A Dabas VSE KC felnőtt, NBI-es csapata az elmúlt hétvégén nagyarányú vereséget szenvedett idegenben, a Csurgói KK csapata ellen. A fiúk most hétvégén azt az Orosházi gárdát fogadják, akiket pár héttel ezelőtt legyőzve tovább jutottak a Liga kupa elődöntőjébe. A folytatásban Tomori Győző edzőt hallják.

Ismét egy lépéssel közelebb az NBI/B-felé

Az Inárcs-Örkény KC NBII-es felnőtt, női csapata március 10-én fölényes győzelmet aratott a XVI. kerületi KMSE csapata felett. A lányok ezzel egy újabb lépéssel közelebb kerültek a céljuk felé, azaz hogy a 2018/19-es bajnokságot már az NBI/B csoportjában kezdhessék meg. A legutóbbi mérkőzésről Soós Zoltán edző nyilatkozott rádiónknak.

 

Díszpolgári címet adnak át Örkényen

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából Örkény Város Önkormányzata ünnepi megemlékezést szervez ma 17 órától a Könyvtárkertben. Ezen az alkalmon kerül átadásra a díszpolgári cím is. A részletekről Kulcsár István alpolgármester nyilatkozott rádiónknak.

Ica mami kokárdáit viselik ma a dabasi diákok

Egy nyugdíjas dabasi hölgy, Ica mami kokárdáit viselhetik nemzeti ünnepünkön a dabasi diákok. A közel 4.000 darab nemzeti színű szalagok tavaly szeptember óta készültek és az oktatási intézmények segítségével juttatták el a tanulóknak. A részletekről Kőszegi Zoltán polgármester mesélt rádiónknak.

Konyha égett Táborfalván

Tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház konyhájában hétfőn a kora esti órákban Táborfalván, a Rákóczi úton. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit. Erről és az elmúlt napok további eseményeiről Csámpai Attila szóvivő tájékoztatta rádiónkat.

Hírek

Rádió Dabas

Médiaajánlat

Műsoraink

Galériák

Játék