Hírek
Keresés

Közmeghallgatás volt Nyáregyházán

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata november 6-9. között a település különböző pontjain, összesen három ízben közmeghallgatást tartott. A polgármester települést érintő beszámolóját követően természetesen a lakosság is feltehette kérdéseit. A témában Mészáros Sándor polgármestert kérdeztük.

Óriási csatában győzött a Dabas VSE KC

A Dabas VSE KC NBI-es felnőtt, férfi csapata november 12-én a B.Braun Gyöngyös csapatával lépett pályára. Bár a tabellán mutatott helyezések alapján akár egy könnyű győzelem is lehetett volna, a valóságban azonban hatalmas küzdelemben sikerült itthon tartania a dabasiaknak a két pontot. A folytatásban Tomori Győző edzőt hallják.

Szintén ezen a napon, idegenben a Dabas VSE KC felnőtt, női csapata is játszott, de nekik nem sikerült a bravúr. A papírforma beigazolódott, a győzelmet a VSK Tököl gárdája szerezte meg. A találkozóról Prohászka Péter edző számolt be rádiónknak.

Téli értekezlet a megyeházán

A Pest megyei települések polgármesterei és járási hivatalvezetői részére 2017. november 8-án került megtartásra a Pest Megyei Önkormányzat dísztermében a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által szervezett téli értekezlet, illetve polgármester konferencia. A részletekről Csámpai Attila szóvivő számolt be rádiónknak.

Fotópályázatot hirdet a Dánszentmiklósi Települési Értéktár Bizottság

A Dánszentmiklósi Települési Értéktár Bizottság a Földművelésügyi Minisztérium és a Hungarikum Bizottság támogatásával fotó- és rajzpályázatot hirdet “Az én Dánszentmiklósom” címmel. A nevezés feltételeiről és a további fontos tudnivalókról Kolek Sarolta szervező nyilatkozott rádiónknak.

Közmeghallgatás volt Nyáregyházán

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata november 6-9. között a település különböző pontjain, összesen három ízben közmeghallgatást tartott. A polgármester települést érintő beszámolóját követően természetesen a lakosság is feltehette kérdéseit. A témában Mészáros Sándor polgármestert kérdeztük.

Támogatja civil szervezeteit Nyáregyháza

Mint ahogyan arról a tegnapi napon már beszámoltunk, Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata múlthéten közmeghallgatást tartott. Ennek során a település vezetője beszámolt a lakosságnak a civil szervezetek támogatásáról és a közbiztonság helyzetéről. A témában Mészáros Sándor polgármestert kérdeztük.

 

Nem sikerült a bravúr, kikapott az FC Dabas

Hét, zsinórban nyert mérkőzés után kikapott az FC Dabas NBIII-as kerete. A fiúk vasárnap a tabella második fokán álló Pécsi MFC gárdájával mérkőztek meg. Csak szépítésre volt lehetőségük a dabasiaknak, a pontszerzés ezúttal elmaradt. A találkozóról Danyis János, az FC Dabas elnökségi tagja számolt be rádiónknak.

Átadták a Bugyi Sportcsarnokot

November 12-én ünnepélyes keretek között került átadásra Bugyi Sportcsarnoka. Közel 510 millió forintos beruházásról van szó, benne egy szabvány méretű kézilabda pályával, 456 férőhelyes lelátóval, bemelegítő- és konditeremmel. A témában a Bugyi Sport Egyesület elnöke, Bai Miklósné mesélt rádiónknak.

Kiállítás nyílt a József Attila Művelődési Házban

Műkedvelő festőtalálkozó címmel kiállítás nyílt Dunaharasztin a József Attila Művelődési Házban, amit december 8-ig tekinthetnek meg az érdeklődők az intézmény nyitvatartási idejében. A részletekről Hommer Anna, a művelődési ház kulturális asszisztense nyilatkozott rádiónknak.

Aros Éva alkotásaiból nyílik kiállítás Inárcson

“9 kapu - Weöres Sándor nyomán…” címmel Aros Éva alkotásaiból nyílik kiállítás 2017. november 19-én, vasárnap 17 órakor a Zrumeczky Dezső Művelődési Ház galériájában. A megnyitót az inárcsi felsős színjátszók által előadott performance teszi színesebbé. A folytatásban magát az alkotót, Aros Évát hallják.

Felújítják a pilisi Gesztenyéskert Tagóvodát

A pilisi Gesztenyéskert Tagóvoda Attila utcai telephelye egy sikeres pályázatnak köszönhetően új csoportszobát és tornaszobát kap, megújulnak a konyhák, az öltözők, továbbá kicserélik a nyílászárókat is. A folytatásban Hajnal Csillát, Pilis Város polgármesterét hallják.

Hírek

Rádió Dabas

Médiaajánlat

Műsoraink

Galériák

Játék