Hírek
Keresés

Győzelemmel kezdte a tavaszt a Dabas VSE KC női csapata

Február 11-én a Dabas VSE KC Pest Megye I. osztályában szereplő felnőtt, női csapata is megkezdte a 2016/17-es bajnokság tavaszi szezonját. Az első fordulóra hazai pályán került sor és a lányok könnyűszerrel vették az akadályt a Hatvani KZSE ellen. A találkozóról Tomoriné Kamper Olívia edzőt kérdeztük.

Testületi ülés volt Újlengyelben

Újlengyel Község Önkormányzatának képviselő-testülete 2017. február 13-án tartotta nyílt, munkaterv szerinti ülését, aminek legfőbb napirendi pontjaként elfogadták a 2017. évi költségvetési rendeletüket. Hogy ebben az esztendőben hogyan alakul a település financiális helyzete, arról Petrányi Tamás polgármester számolt be rádiónknak.

Rendkívüli ülés volt Ócsán

Ócsa Város Önkormányzatának képviselő-testülete 2017. február 13-án rendkívüli testületi ülést tartott. A napirendi pontok között szó volt az Önkormányzat adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek megállapításáról, a 2017. évi költségvetéséről, valamint az Alsópakonyi településrész szennyvíz elvezetéséről. A folytatásban Bukodi Károly polgármestert hallják.

Mozgó mozi Kiskunlacházán

Mozgó mozival várja az érdeklődőket a kiskunlacházi Petőfi Művelődési Központ és Könyvtár ma 10 órától. Az intézménybe ellátogatók olyan filmeket nézhetnek meg, mint például A sötét ötven árnyalata vagy akár a #sohavégetnemérős. A folytatásban Nemes Nagy Anitát, a művelődési ház vezetőjét hallják.

Svájcban fogták el a több embert megkárosító férfit

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya T. Árpád 66 éves külföldi állampolgár ellen. Az ügy kapcsán Beluzsárné Belicza Andrea szóvivő tájékoztatta rádiónkat.

Milliárdos hűtlen kezelés az Orgoványi Takarékszövetkezetnél

A Pest Megyei Főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt emelt vádat az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezet két vezető tisztségviselőjével és két alkalmazottjával szemben azok miatt a szabálytalan hitelügyletek miatt, amelyek a pénzintézet fizetésképtelenségéhez vezettek. A részletekről dr Gyugyi Csilla szóvivő nyilatkozott rádiónknak.

Előadás a férfi és a női lét különbségéről és összetartozásáról

A dunaharaszti Laffert-kúria - kapcsolódva a Házasság hete országos rendezvénysorozatához - egy izgalmas előadásra várja az érdeklődőket 2017. február 19-én, vasárnap 17 órakor. Az est témája a férfi és női lét különbsége és összetartozása. A témában magát az előadót, dr Papp Miklós görögkatolikus lelkészt, etikatanárt kérdeztük.

Dunaharasztin kezdi a tavaszt az FC Dabas

Kialakult az FC Dabas NBIII-as csapatának játékoskerete, a fizikai felkészítés megtörtént, így nyugodt szívvel várhatják a szezonkezdetet. Az első tavaszi találkozóra idegenben, a Dunaharaszti MTK otthonában kerül sor 2017. február 19-én, vasárnap 14 órai kezdettel. A témában Erős Károly edzőt kérdeztük.

Farsangi mulatság a Róder Imre Városi könyvtárban

A vecsési Róder Imre Városi Könyvtár az idei évben is megrendezi hagyományos farsangi mulatságát, 2017. február 17-én, pénteken 16 órától. A látogatókat kézműves foglalkozás, jelmezverseny és természetesen tombola is várja. A folytatásban Balogh Barbara könyvtárost hallják.

Családi expo-ra várják a Dabas és környéki szülőket

Dabasimami Családi Expo lesz 2017. február 18-án, szombaton 9-15 óra között a Dabas Motelban, ahová sok szeretettel várják a szülőket, a nagyszülőket és a kismamákat. A látogatókat számtalan program várja, többek között 3D testlenyomat készítés, bohóc műsor, hangszer simogatás. A részletekről Kucsera Bettina szervező nyilatkozott rádiónknak.

Testületi ülés volt Bugyin

Bugyi Nagyközség Önkormányzatának képviselő-testülete február 9-én testületi ülést tartott a Hivatal Tanácskozótermében. Az ott elhangzottakról és a lakosságot is érintő kérdésekről, döntésekről Nagy András Gábor alpolgármester számolt be rádiónknak.

LiveStat.hu - Magyarország legnagyobb stream toplistája, Online Rádiók, Ingyenes hallgatottsági mérés

Hírek

Rádió Dabas

Médiaajánlat

Műsoraink

Galériák

Játék