• hirek.png

Rendhagyó módon adták át a Monorért Emlékplakettet. Több évtizedes hagyomány Monoron, hogy a várossá avatás évfordulóján, március 15-én adják át a legrangosabb városi kitüntetéseket. Az idei évben ezen a napon, és október 23-án sem volt lehetőség ünnepi képviselő-testületi ülést tartani, így rendhagyó módon került sor a Monorért Emlékplakett és Oklevél kitüntetések átadására.

Monor Város Önkormányzatának képviselő-testülete a város érdekében végzett kiemelkedő közhasznú tevékenysége elismeréseként, a helyi közösséget építő, önzetlen munkájáért Ambrózi Pálné dr. és dr. Topál József részére Monorért Emlékplakett és Oklevél kitüntetést adományozott. 

Ambrózi Pálné dr. önfeláldozó módon, fáradhatatlan munkával, pontos szaktudással, az ifjúság tanításával, nevelésével, az értékek őrzésével, gyarapításával töltött 37 évet a monori közoktatás szolgálatában.

Dr. Topál József nemzetközi szinten is kiemelkedő tudományos tevékenysége, innovatív kutatói munkálkodása, színvonalas oktatói munkája révén érdemelte ki a kitüntetést.