• hirek.png

Látható eredményekkel zárult a pilisi önkéntesek programja a városban. A Közösen Összefogva Szolgálunk Egyesület tagjai munkájukkal folyamatosan tesznek a Városért, annak megszépítéséért. Legutóbb a Vatyai úti Sport- és Ifjúsági Parkban őszi hangulatú installációt állítottak fel, amelynek környezetébe virágokat is ültettek. 

Pilisi Ifjúsági Klub csapata az idei évben már hagyományosan részt vett a 72 óra kompromisszum nélkül!  programsorozaton. Az egyesület a vírushelyzet ideje alatt többször segített a Városban élő embereknek, szervezeteknek.

Egy helyi fiatal vállalkozó pedig szív alakú, kupakgyűjtő fémedényt készített és helyezett el Pilisen. Korsós Péter önként felajánlással, saját maga által készített és felállított egy kupakgyűjtő edényt a Szent István parki játszótéren. A kupakgyűjtő fémszív kihelyezésének a környezetvédelem mellett a másik fő célja, hogy az összegyűlt, pénzre váltható kupakok révén súlyosan beteg gyermekeknek és családjaiknak nyújthassanak támogatást.

Hajnal Csilla polgármester arra kéri a lakosságot, hogy a kupakokat a játszótér nyitvatartási rendjéhez igazodva vigyék a gyűjtő edénybe és ügyeljenek a rendeltetés szerinti használatra.

A kupakgyűjtő ürítéséről az Önkormányzat gondoskodik, a bevételt jótékonysági célra fordítják.