• hirek.png

Megvannak az új üllői piac pavilonjainak bérlői. Várhatóan 2021. tavaszán megnyílik az új piac a Városközpontban, ahol a kivitelezési munkálatok ütemtervnek megfelelően haladnak.

Az épület kivitelezésével párhuzamosan az üllői Önkormányzat pályázatot írt ki az új piac területén létesülő 6 négyzetméteres pavilonok bérletére. A megjelölt határidőig a Hivatalba 22 db érvényes pályázat érkezett, amelyek között a kereskedők többsége részben élelmiszer-jellegű kereskedelmi tevékenységet kíván folytatni.

A Képviselő testület augusztus 27-én, zárt ülésen megtárgyalta és elbírálta az új piac területén lévő helyiségekre beérkezett pályázatokat és 14 nyertest hirdetett. A sikeres pályázatok között számos gyorsbüfé jellegű street food (hot-dog, hamburger, palacsinta) árusító tevékenység szerepel, de az új piacon lesz kávézó, pékség, savanyúságot, irodaszert és kreatív termékeket árusító pavilon is.

A nyertes pályázóknak a következő napokban kell nyilatkozni arról, hogy a pályázat végeredményét megismerve is fenntartják-e pályázatukat. Amennyiben valamely pályázó visszalép, a következő legmagasabb pontszámot elérő pályázó léphet helyébe. A szerződéseket várhatóan szeptember közepéig megkötik.