• hirek.png

Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült Szücsné Balázs Julianna, az Érdi SZC Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium szakmai igazgatóhelyettese. A kitüntetést Magyarország Köztársasági Elnöke adta át magas színvonalú pedagógiai és szakmai vezetői tevékenységének elismeréseként augusztus 17-én. 

Szücsné Balázs Julianna az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán 1985-ben szerezte okleveles matematikus diplomáját. 1993-ban lépett a tanári pályára az akkor még 219. számú Ipari Szakmunkásképző Iskola nevet viselő oktatási intézményben, amely őselődje jelenlegi munkavégzési helyének.

1998 januárjában a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán kitüntetéses oklevéllel számítástechnika szakos tanári képesítést, majd 2010 januárjában a Nyíregyházi Főiskola mesterszakán okleveles matematika tanár diplomával középiskolai tanári végzettséget szerzett.

2008-ban szakmai igazgató helyettesi megbízást kapott.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen 2012 decemberében sikerrel tett eleget tanulmányi kötelezettségének és szakvizsgázott pedagógus, közoktatás-vezető lett.

A ma már Érdi SZC Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium néven működő oktatási intézménynek megbízása óta folyamatosan kiemelkedő munkabírású, a tantestület tagjai által nagyra becsült szakmai vezetője. Ebben a tanévben ünnepli az iskola 30. évfordulóját, amely időszak alatt Szücsné Balázs Julianna is számos alkalommal bizonyította az intézmény iránti hűségét.

Jelentős szerepet vállal az iskola külső arculatának pozitív alakításában, rugalmas, a diákok számára kedvező lehetőségeket teremtő kapcsolatot ápol a szakképzésben résztvevő szakmai- és gazdálkodó szervezetekkel. Jelentős részt vállal az állandóan változó szakképzési irányelveknek minden tekintetben megfelelő képzési formák felkutatásában, és a duális szakképzés kiépítésében. Szorosan együttműködik a gyakorlati oktatás szereplőivel. Évről évre felel a beiskolázásért és az ahhoz kapcsolódó marketing tevékenységért.

Soha el nem fogyó türelemmel segíti a tantestület és a diákok munkáját. Vezetőtársként mindig lehet rá számítani - írja a Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola oldala.