• hirek.png

Ünnepélyes évnyitóval, augusztus 31-én kezdődik a tanév a Dabasi Táncsics Mihály Gimnáziumban. Az első tanítási nap szeptember 1. Ezen az első tanítási napon kapják meg a tanulók a tankönyveiket az osztályfőnökeiktől. Az idei tanév végi javító-, osztályozó-, különbözeti vizsgákat augusztus 25-27 között szervezik meg. Részletes vizsgabeosztást az érintett tanulóknak a Kréta rendszeren keresztül augusztus 19-én küldenek. 

Javító vizsgát kell tenniük vizsgabizottság előtt azoknak a tanulóknak, akik bizonyítványuk szerint valamely tárgyukból nem érték el az elégséges osztályzatot.

Különbözeti vizsgát kell tenniük vizsgabizottság előtt azoknak a tanulóknak, akik augusztus 1-jéig jelezték tagozat illetve fakultáció változtatási szándékukat.

Osztályozóvizsgát kell tenniük vizsgabizottság előtt azoknak a tanulóknak, akik az őszi érettségi időszakban érettségi vizsgát kívánnak tenni idegennyelvből illetve informatikából. Nekik a megerősítést vagy éppen a lemondási szándékukat levélben kell jelezniük az iskola weboldalán a tájékoztatóban szereplő e-mail címen.

Az osztályozóvizsgára a jelentkezéseket illetve a jelentkezés megerősítését augusztus 18-án délig fogadják el.