• hirek.png

Javaslatokat várnak a Pro Urbe díjra Ócsán. „PRO URBE Ócsa” Kitüntető Díj adományozható azoknak a személyeknek, csoportoknak, társadalmi vagy gazdasági szervezeteknek, akik, vagy amelyek a város fejlesztésében, társadalmi, szociális, kulturális, gazdasági életének bármely ágazatában kiemelkedően hasznos munkát végeztek vagy végeznek, és ennek révén Ócsa város értékeit növelő, maradandó eredményt értek el és tevékenységük a város érdekét, fejlődését, jólétét szolgálja vagy szolgálta.

A díj tekintetében a javaslatokat július 15-éig nyújthatják be az arra jogosultak a rendelet 1. mellékletében foglalt nyomtatvány kitöltésével. A díjazottak köréről Ócsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete július 31. napjáig zárt ülésen minősített többséggel, határozattal dönt.

A díjra települési képviselő, bármely Ócsán állandó lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel Ócsán lakó természetes személy, egyházi, társadalmi, egyesületi és bármely Ócsán székhellyel, vagy telephellyel rendelkező gazdasági szervezet, írásban, indokolással ellátva tehet javaslatot.

A javaslatot a díj vonatkozásában július 15. napjáig kell eljuttatni az Ócsai Polgármesteri Hivatal Titkárságára írásban, aláírással ellátva személyesen benyújtva, vagy postai úton, vagy szintén aláírással ellátva e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A határidő jogvesztő, azaz a határidőt követően beérkezett javaslatokat a Képviselő-testület az idei évben nem tudja figyelembe venni.