• hirek.png

Átadták a Dr. Pusztai Lajos Emlékdíjat Gyálon. Az idei díjazott dr. Molnár Andor a Városi Egészségügyi Központ nemrég nyugdíjba vonult igazgatója.

Gyál Város Önkormányzata 1999-ben alkotott rendeletet a Dr. Pusztai Lajos Emlékdíj alapításáról. A település egykori főorvosának emlékét őrző kitüntetés annak a magyar vagy/és külföldi állampolgárnak adományozható, aki a gyáli egészségügyi, valamint a szociális ellátás területen kiemelkedő érdemeket szerzett, az egészségügyi és szociális ellátás jobbításáért kiemelkedő munkát végzett. Az ünnepség dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő beszédével vette kezdetét, aki köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak az elmúlt hónapokban végzett nagyszerű munkájukért, amivel kiérdemelték mindenki nagyrabecsülését. Ezután Pápai Mihály polgármester átadta az elismerést dr. Molnár Andornak.

Értékes és a munkához fontos eszközökkel gyarapodott Alsónémedi és Ócsa Önkormányzatának támogatásának köszönhetően az Ócsai Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Egy Honda zagyszivattyúval, annak szerelvényeivel, sodronykötelekkel és egy autós navigációval tudták bővíteni eszközparkjukat a támogatás segítségével.