• hirek.png

Az elmúlt hetekben a csapat részletesen bemutatta weboldalán szurkolóiknak a következő év dabasi NBI-es csapatának játékosait. A kizárólag magyar játékosokból álló csapat átlagéletkora 23 év alatt lesz, de 3 felnőtt és több utánpótlás válogatott játékossal a csatasorban cél a bennmaradás mellett a minél jobb helyezés elérése.

A 6 új érkező mellett 10 fiatal tehetséget építettek be a dabasi utánpótlásból és lehetőséget adnak nekik a bizonyításra, hogy a hosszabbító játékosokkal egy remek elegyet alkotva állják meg helyüket a legmagasabb osztályban.

Tomori Győző edző szerint nehéz megmondani, hogy mi a realitás a mostani helyzetben, így hogy átalakult az egész mezőny. Azt mondja, ha az eltervezett munkát el tudják maradéktalanul végezni és mindenki egészséges marad a felkészülés és a bajnokság teljes szakaszában, akkor a 8-10. hely elérhető lehet.

A közös munka a komplett csapat számára július 6-án kezdődik. Addig a játékosok egyéni edzésterv alapján készülnek, illetve a jelenleg Dabason tartózkodó játékosokkal már termi edzések keretein belül készülnek.

Ma a keleti és a középső tájakon számíthatunk