Játék
Keresés

93.4 szülinapi játékszabályzat:

1. A 93.4 Rádió Dabas játékaiban való részvétel feltétele, hogy a játékos a rádióban közzétett felhívásnak és játékszabályoknak eleget tudjon tenni.

2. A játékban csak az vehet részt, aki hiánytalanul kitölti a regisztrációs lapot, amellyel egyben elfogadja jelen szabályzat tételeit. Amennyiben a beküldött adatok hiányosak, tévesek, nem fedik a valóságot,  a nevezés nem fogadható. Ennek értelmében, a 93.4 Rádió Dabas munkatársai, adategyeztetéssel kapcsolatos levelezést nem folytatnak.

3. A nyertesről készült fotó a Rádió Dabas internetes portáljain, illetve egyéb kommunikációs csatornákon leközlésre kerül.  A játékszabályzat elfogadásával a nyertes ezen tételhez is hozzájárul a regisztrációs ív kitöltésével.

4. A játékban kizárólag 18 éven felüli magyar állampolgár, természetes személy vehet részt.

5. A játékban nem vehetnek részt a 93.4 Rádió Dabas dolgozói és azok közvetlen hozzátartozói!

6. A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, tárgynyeremény esetén készpénzre nem váltható.

7. A sorsolás 2017.július 30-án, a Szent Istán téren zajlik. Amennyiben a nyertes a sorsolás időpontjában nem elérhető, a Rádió Dabas újrasorsolást eszközöl.

8. A játékban regisztrált játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatai a 93.4 Rádió Dabas adatbázisába kerüljenek, és azokat a 93.4 Rádió Dabas – esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás nélkül és engedélyezés nélkül promóciók lebonyolítása, valamint saját marketingtevékenysége céljából, illetve kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben felhasználhassa. Az a játékos, aki a nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból a következő címen kérheti: 93.4 Rádió Dabas, 2370 Dabas, Szent István tér 1/b. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.

 

Rádió Dabas Stáb

Hírek

Rádió Dabas

Médiaajánlat

Műsoraink

Galériák

Játék