• jatek.png

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖZÖN

Ha karácsony, akkor ajándéközön a 93.4-en!

Keresd idén is a Rádió Dabas matricával ellátott partnerüzleteit, vásárolj legalább 5 ezer forint értékben december 22-ig, töltsd ki a sorsjegyet, és add le a helyszínen, vagy juttasd el azt szerkesztőségünkbe!

December 23-án pedig hangolj ránk, hiszen egész nap értékes ajándékok várnak Rád!

Vásárolj helyben! Fogjunk össze, hogy az ünnep közös legyen!

 

 

A 93.4 Rádió Dabas Általános Játékszabályzata

  1. A 93.4 Rádió Dabas játékaiban való részvétel feltétele, hogy a játékos a rádióban közzétett felhívásnak és játékszabályoknak eleget tudjon tenni.
  1. A játékokban kizárólag 14 éven felüli magyar állampolgár, természetes személy vehet részt.
  1. A játékokban nem vehetnek részt a 93.4 Rádió Dabas dolgozói és közvetlen hozzátartozói!
  1. 18 évnél fiatalabb hallgatók olyan játékban nem vehetnek részt, melynek nyereménye alkoholtartalmú ital.
  1. Egy játékban egy játékos csak egyszer nyerhet! Egy játéknak számít az adott időszakban, azonos témában, azonos módszerekkel lebonyolított játék. Ha egy játék egy hónapnál hosszabb időtartamú, akkor egy játékos 30 naponként egyszer lehet nyertes.
  1. A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, tárgynyeremény esetén készpénzre nem váltható.
  1. A játék nyereménye, kizárólag a kiírásban szereplő időtartam alatt használható fel/vehető igénybe. Amennyiben a nyertes, bármilyen okból kifolyólag, ennek nem tud eleget tenni, a Rádió Dabas újrasorsolást eszközöl.
  1. A játékban regisztrált játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatai a 93.4 Rádió Dabas adatbázisába kerüljenek, és azokat a 93.4 Rádió Dabas – esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás nélkül és engedélyezés nélkül promóciók lebonyolítása, valamint saját marketingtevékenysége céljából, illetve kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben felhasználhassa. Az a játékos, aki a nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból a következő címen kérheti: 93.4 Rádió Dabas, 2370 Dabas, Szent István tér 1/b.

Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.