Hírek

Kérj egy dalt!

Stáb

Szabó Erika
Műsorvezető
Ordasi Brigitta
Szerkesztő-Műsorvezető
Brigitta Szlúka
Szerkesztő-Műsorvezető
Balogh Ferenc
Műsorvezető
Kisgyörgy Krisztián
Szerkesztő-Műsorvezető
Hende Máté
Műsorvezető
Moldován Ágnes
Hírszerkesztő
Szeltner Mark
Szerkesztő
Balázs Kriszta
Marketing

Fesztiváltól hangos ma a térség. A legnagyobb rendezvény Nyáregyházán zajlik. A több napos rendezvényen a hazai könnyűzenei élet legfontosabb szereplői jelennek meg, ismét több ezres tömeget vonzanak a helyszínre. A fesztivál már a 11. évébe lépett, így most az volt a feladat, hogy megújítsák az eseményt. Mivel ebben az évben csak a helyieknek ingyenes a rendezvény, így a szervezők úgy gondolták, fellépők tekintetében fejlesztik a programot. Mészáros Sándor polgármestert hallják.

Ugyancsak zenétől lesz hangos a délután Újhartyánon. Ott a Hartyánfesztre készülnek. A hagyományőrző sváb kulturális program életében ez már a 16. alkalom. A helyiek megélik a nemzetiségi hagyományaikat, ez mind zenében, mind gasztronómiában a legtöbb család életének része. Tóth Antalt, a Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökét hallják.

Ócsán az Ócsai Vigasságokra hívják ma az érdeklődőket. A szokásos őszindító program szintén több szórakoztató etappal várja ma a vendégeket. Bukodi Károly polgármester beszélt erről.