Hírek

Kérj egy dalt!

Stáb

Szabó Erika
Műsorvezető
Ordasi Brigitta
Szerkesztő-Műsorvezető
Brigitta Szlúka
Szerkesztő-Műsorvezető
Balogh Ferenc
Műsorvezető
Kisgyörgy Krisztián
Szerkesztő-Műsorvezető
Hende Máté
Műsorvezető
Moldován Ágnes
Hírszerkesztő
Szeltner Mark
Szerkesztő
Balázs Kriszta
Marketing

Aláírták az üzletközpont építéséről szóló szerződést Délegyházán. Ezzel kezdetét veszi a Rákóczi úti településközpont kialakítása, amely nemcsak egy új élelmiszerüzlet létrehozását jelenti, hanem rövidesen megépül az az út  is, amely biztonságosabbá teszi a településközpont térségében a közlekedést, hiszen a leendő út közvetlen összeköttetést biztosít majd a Délegyháza-Dunavarsány közötti úttal.

Ezzel azt fogják elérni, hogy amennyiben a tavak felől  Dunavarsány felé szeretnének közlekedni, úgy nem kell a Rákóczi úton az  Egészségházig, illetve az Árpád utcáig  elmenni, hanem kb. a jelenlegi portaépületnél jobbra fordulva - a Kossuth Lajos utca folytatásaként - elérhetnek oda.  A biztonságot a jelenlegi tervek szerint körforgalom megépítésével szeretnék elérni, illetve várhatóan a bölcsőde és az Egészségház előtt is biztonságosabb lesz a közlekedés, hiszen kevesebb gépjármű fog megjelenni. Az út kétirányú lesz, tehát visszirányba is könnyebb lesz a közlekedés. A központ kialakításánál nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy legyen megfelelő zöldterület, virágok, padok, sétányok és minden, ami élhetővé és széppé teszi majd a helyet.

Az útépítés teljes mértékben saját forrásból valósul meg. Riebl Antal polgármester arra számít, az új központ közösségi találkozóhellyé alakul majd.