Hírek

Kérj egy dalt!

Stáb

Szabó Erika
Műsorvezető
Ordasi Brigitta
Szerkesztő-Műsorvezető
Brigitta Szlúka
Szerkesztő-Műsorvezető
Balogh Ferenc
Műsorvezető
Kisgyörgy Krisztián
Szerkesztő-Műsorvezető
Hende Máté
Műsorvezető
Moldován Ágnes
Hírszerkesztő
Szeltner Mark
Szerkesztő
Balázs Kriszta
Marketing

Igazgatási szünetre megy az albertirsai Polgármesteri Hivatal. Magyarországon az elszabadult energiaárak miatt egyebek mellett iskolai kollégiumok, színházak és szállodák zárnak be. Kormányzati döntés értelmében a megszokottnál tovább, január 06-áig tart a téli szünidő az általános és a középiskolákban. Az igazgatási szervezeteknél pedig december 22-étől, szintúgy január 06-ig szünetel a szolgáltatás.

Albertirsa Város Önkormányzata sem kivétel az utóbbi kényszerű intézkedés alól. A mai nap, december 21-e az utolsó, majd január 9-e az első hivatali munkanap. Anyakönyvi ügyelet haláleset esetén él, a telefonszám megtalálható Albertirsa facebook oldalán.

A térség szinte minden településén igazgatási szünet kezdődik ma a polgármesteri hivatalokban, az iskolákban pedig elkezdődött a téli szünet. A legtöbb intézmény igazodott az iskolákhoz, így január 9-én nyitnak ki legközelebb. A kormányablakok és okmányirodák december 22-től január 6-ig tartanak zárva. Ez idő alatt térségünkben minden okmányiroda és kormányablak zárva tart. Pest megyében Vácon, Gödöllőn, Érden és Cegléden lehet ügyet intézni halaszthatatlan esetekben.