Hírek

Kérj egy dalt!

Stáb

Szabó Erika
Műsorvezető
Ordasi Brigitta
Szerkesztő-Műsorvezető
Brigitta Szlúka
Szerkesztő-Műsorvezető
Balogh Ferenc
Műsorvezető
Kisgyörgy Krisztián
Szerkesztő-Műsorvezető
Hende Máté
Műsorvezető
Moldován Ágnes
Hírszerkesztő
Szeltner Mark
Szerkesztő
Balázs Kriszta
Marketing

Megromlott a viszonyuk, ezért meg akarta öletni korábbi ismerősét a gyanú szerint egy 37 éves taksonyi férfi. Egy online beszélgetésben elhangzottak alapján vonultak ki a Pest megyei rendőrök egy 37 éves férfihoz, aki egy egyelőre nem azonosított férfival állapodott meg abban, hogy az megöli ismerősét. A Pest megyei nyomozók a bejelentésre reagálva nem sokkal később elfogták a férfit, számítógépét, jegyzeteit lefoglalták. Azokból kell, kiderüljön, kit bízott meg 300 ezer forintért haragosa megölésével, mivel kihallgatásán nem tett vallomást.

A célszemély, akinek megölésére az előkészületeket tette, hosszú éveken keresztül nyújtott segítséget mentális problémáinak kezelésére, kapcsolatuk azonban az utóbbi időben megromlott. A gyanúsított azóta folyamatosan ócsárolta és fenyegető üzenetekkel bombázta a sértettet.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezte a férfi letartóztatását, vele szemben emberölés előkészülete bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le a további eljárást.